Amerikaanse Curl cattery

Als u op zoek bent naar een betrouwbare Amerikaanse Curl cattery die zich richt op het fokken van gezonde katten met een uitstekend temperament, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een gepassioneerde fokkerij die zich toelegt op het bieden van kwaliteit en zorg voor onze katten en hun nakomelingen.

Waarom kiezen voor onze Amerikaanse Curl cattery?

Onze cattery is uniek in de manier waarop we katten fokken en verzorgen. We selecteren alleen katten met uitstekende gezondheid en temperament voor onze fokprogramma’s, en zorgen ervoor dat al onze katten de juiste zorg en voeding krijgen. Dit zorgt ervoor dat onze kittens gezond en gelukkig zijn wanneer ze bij hun nieuwe eigenaren terecht komen.

Daarnaast geloven we sterk in sociaalizatie van onze kittens. Al onze kittens groeien op in huiselijke kring en worden blootgesteld aan verschillende omgevingen en mensen. Dit helpt hen om goed aangepaste en vriendelijke huisdieren te worden.

Het Amerikaanse Curl ras

Het Amerikaanse Curl ras staat bekend om zijn unieke gebogen oren, die naar achteren krullen in een elegante boog. Dit maakt het ras niet alleen uniek en herkenbaar, maar het zorgt ook voor een lieve en nieuwsgierige expressie op hun snoetjes. Dit ras is bekend om zijn intelligentie, levendigheid en speelsheid. Het zijn zeer sociale katten die graag bij hun eigenaren zijn en veel aandacht nodig hebben.

Gezondheid van onze Amerikaanse Curl katten

Bij onze Amerikaanse Curl cattery stellen we de gezondheid van onze katten voorop. We zorgen ervoor dat onze katten de juiste vaccinaties krijgen en worden regelmatig gecontroleerd door onze dierenarts om ervoor te zorgen dat ze gezond blijven.

Lees ook:   Chartreux karakter

Onze fokkatten zijn getest op erfelijke ziektes en hebben een uitstekende gezondheidsgeschiedenis. Dit geeft ons de geruststelling dat onze kittens een gezonde start krijgen in het leven.

Hoe wij onze Amerikaanse Curl kittens leveren

Als een betrouwbare Amerikaanse Curl cattery zijn we zeer toegewijd aan het zorgen voor onze kittens, niet alleen tijdens hun tijd bij ons, maar ook wanneer ze naar hun nieuwe thuis gaan. Onze kittens zijn volledig gevaccineerd en zijn op de juiste leeftijd gesteriliseerd of gecastreerd, voordat ze ons verlaten.

We zorgen ervoor dat onze kittens voorzien zijn van alle nodige papieren zoals vaccinatieboekjes en gezondheidsverklaringen. We bieden ook ondersteuning en advies aan de nieuwe eigenaren van onze kittens om ervoor te zorgen dat ze een goede start krijgen.

Veelgestelde vragen over onze Amerikaanse Curl cattery

1. Wat is het gemiddelde gewicht van een Amerikaanse Curl kat?

Het gemiddelde gewicht van een volwassen Amerikaanse Curl kat is tussen de 3 en 6 kg.

2. Zijn Amerikaanse Curl katten geschikt voor mensen met allergieƫn?

Dit hangt af van de mate van gevoeligheid van de persoon. Het is altijd het beste om dit te bespreken met uw arts voordat u een kitten koopt.

3. Moeten Amerikaanse Curl katten regelmatig geborsteld worden?

Ja, het is aanbevolen om Amerikaanse Curl katten regelmatig te borstelen om hun vacht gezond te houden.

4. Hoe oud zijn de Amerikaanse Curl kittens wanneer ze naar hun nieuwe thuis gaan?

Onze kittens zijn tussen de 12 en 16 weken oud wanneer ze ons verlaten.

5. Wat is de prijs van een Amerikaanse Curl kitten?

Lees ook:   Uw gids voor tandreiniging bij katten

De prijs van een Amerikaanse Curl kitten varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kleur en het patroon van de vacht en de afkomst van de kat.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een betrouwbare Amerikaanse Curl cattery die zich richt op gezondheid, temperament en sociaalizatie van hun katten en kittens, dan zijn wij de perfecte keuze. Wij zorgen ervoor dat al onze katten de juiste zorg en voeding krijgen en onze fokprogramma’s zijn gericht op het creĆ«ren van gezonde en gelukkige kittens. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze Amerikaanse Curl cattery.