Highlander cattery

Highlander cattery: De beste plek voor jouw harige huisgenoot

Als kattenliefhebber ben je op zoek naar de beste plek voor jouw harige huisgenoot. En als je op zoek bent naar een cattery met de beste zorg voor jouw kat, dan moet je bij Highlander cattery zijn. Highlander cattery is de perfecte plek voor jouw kat, waar het de beste zorg en liefde krijgt. In dit artikel nemen we je mee in de wereld van Highlander cattery en leggen we uit wat deze cattery zo bijzonder maakt.

Wat is Highlander cattery?

Highlander cattery is een familiebedrijf dat zich specialiseert in de fokkerij van Schotse vouwoorkatten en Britse kortharen. De cattery is opgericht in 1999 en draait inmiddels al meer dan 20 jaar mee. De eigenaren van Highlander cattery zijn allemaal kattenliefhebbers die op professionele wijze voor hun katten zorgen. De cattery staat dan ook bekend om zijn professionele en liefdevolle benadering van kattenzorg.

Wat maakt Highlander cattery bijzonder?

Er zijn een aantal zaken die Highlander cattery bijzonder maken. Allereerst staat de kwaliteit van de kattenzorg hoog in het vaandel. De eigenaren van de cattery werken uitsluitend met professionele dierenartsen en zijn zelf zeer ervaren in de kattenzorg. Zo weet je zeker dat jouw kat bij de beste zorg terechtkomt.

Daarnaast heeft Highlander cattery een prachtige locatie waar de katten kunnen verblijven. De cattery bevindt zich in een bosrijke omgeving waar de katten volop kunnen genieten van de natuur. De verblijven van de katten zijn zeer ruim opgezet en bieden alle comfort die de kat nodig heeft.

Lees ook:   Waarom houden katten zo veel van dozen? Top 8 redenen

Als derde heeft Highlander cattery ook een aparte quarantaine ruimte waar de kittens verblijven voordat ze naar hun nieuwe huis gaan. Hierdoor weet je zeker dat jouw nieuwe huisgenoot helemaal gezond en vrij van ziektes is voordat het bij jou thuiskomt.

Ten slotte is er ook aandacht voor de socialisatie van de katten. De katten worden namelijk opgevoed in een huiselijke sfeer waar ze volop aandacht krijgen. Hierdoor zijn de katten goed gesocialiseerd en gewend aan handelingen als vachtverzorging en dierenartsbezoek.

Wat biedt Highlander cattery aan?

Highlander cattery biedt een breed scala aan diensten aan. Zo kun je bij de cattery terecht voor de aanschaf van een kitten, maar ook voor pensionopvang. Daarnaast biedt de cattery ook een trim- en toilettageservice aan voor jouw kat. Hierbij wordt jouw kat volledig verzorgd en gewassen, zodat het er weer stralend uitziet.

FAQs

1. Wat zijn de kosten voor een kitten van Highlander cattery?
De kosten voor een kitten van Highlander cattery zijn afhankelijk van het ras en de kleur van de kat. Neem contact op met de cattery voor de specifieke kosten.

2. Kan ik mijn kat ook laten trimmen bij Highlander cattery?
Ja, Highlander cattery biedt ook een trim- en toilettageservice aan voor jouw kat.

3. Hoeveel katten verblijven er maximaal in de cattery?
Er verblijven maximaal 20 katten in de cattery.

4. Kunnen de katten ook naar buiten bij Highlander cattery?
Ja, de katten kunnen naar buiten in een speciale afgesloten ren.

5. Hoe lang verblijven de katten in quarantaine voordat ze naar hun nieuwe huis gaan?
De katten verblijven minimaal 2 weken in quarantaine voordat ze naar hun nieuwe huis gaan.

Lees ook:   SureFeed Microchip Pet Feeder Review vertaald naar het Nederlands:Beoordeling van de SureFeed Microchip huisdierenvoeder

Conclusie

Highlander cattery is de perfecte plek voor jouw kat. Met professionele zorg, een prachtige locatie en liefde staat de kwaliteit van kattenzorg bij deze cattery hoog in het vaandel. Neem gerust contact op met de cattery voor meer informatie en maak kennis met de liefdevolle en professionele benadering van Highlander cattery.