Lambkin cattery

Lambkin cattery – Een kwalitatieve en gezonde keuze voor jouw kat

Bij Lambkin cattery zijn we gepassioneerd door katten. Om de beste zorg te bieden voor onze pluizige huisgenoten, hebben we ons exclusief gericht op het fokken van het Lambkin ras. De Lambkin is een kruising tussen een munchkin en een selkirk rex, met als resultaat een unieke kat met een uitgesproken uiterlijk en karakter. In dit artikel gaan we dieper in op wat een Lambkin cattery is, waarom wij ervoor gekozen hebben om ons hierop te specialiseren en wat het verschil is tussen Lambkins en andere kattenrassen.

Een kwalitatieve en gezonde keuze voor jouw kat

Bij Lambkin cattery hebben we ons gericht op het fokken van kwalitatieve en gezonde katten. Onze kittens worden opgevoed met de grootste zorg, waarbij we enkel gebruik maken van hoogwaardige voeding en de beste veterinaire zorg. We werken samen met gerenommeerde dierenartsen en hebben enkel katten die volledig getest zijn op erfelijke afwijkingen en negatief zijn getest op fiv en felv. We zijn er trots op dat onze kittens gezond en sterk zijn en dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan het welzijn van katten.

Kruising van een munchkin en selkirk rex

De Lambkin is een unieke kruising tussen een munchkin en selkirk rex kat. De munchkin is een kattenras met korte poten, terwijl de selkirk rex bekend staat om zijn gekrulde vacht. Door deze kruising is de Lambkin een kat met korte poten en een gekrulde of gladde vacht. Hierdoor krijgt de Lambkin een unieke uitstraling en is hij nog liever en aanhankelijker dan andere kattenrassen. De gezellige, liefdevolle en speelse aard van de Lambkin zorgt ervoor dat het een uitstekende keuze is voor elk gezin en elke levensstijl.

Lees ook:   LaPerm Longhair kleuren

Waarom kiezen voor Lambkin cattery?

Bij Lambkin cattery hechten we veel belang aan het welzijn en de kwaliteit van onze katten. Daarom hebben we besloten om ons exclusief te richten op het fokken van Lambkins. Door deze specialisatie hebben we alle kennis en ervaring in huis om de beste zorg te bieden voor onze katten en hun nakomelingen. We hebben een ruime ervaring in het fokken van dit unieke ras en weten als geen ander hoe we onze katten moeten opvoeden en verzorgen. Hierdoor kunnen we garant staan voor gezonde, aanhankelijke en sociale kittens.

FAQ’s

1. Is de Lambkin een gezond ras?
Ja, de Lambkin is over het algemeen een gezond ras. Bij Lambkin cattery zorgen we ervoor dat onze katten getest zijn op erfelijke afwijkingen en dat ze enkel worden ingezet voor een verantwoorde fok.

2. Hoeveel kosten de Lambkin kittens?
De prijs van de Lambkin kittens varieert. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

3. Is de Lambkin een ras dat geschikt is voor gezinnen met kinderen?
Ja, de Lambkin is gekend om zijn speelse en aanhankelijke karakter en past daarom perfect bij gezinnen met kinderen.

4. Hebben jullie ook volwassen katten te koop?
Ja, afhankelijk van de beschikbaarheid hebben we soms ook volwassen katten te koop. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

5. Kan ik een bezoek brengen aan de cattery?
Ja, we verwelkomen bezoekers van harte bij onze cattery, mits dit past binnen onze planning en covid-maatregelen.

Conclusie

Bij Lambkin cattery zijn we gepassioneerd door katten. We hebben onze focus gelegd op het fokken van gezonde, aanhankelijke en unieke Lambkins. Onze kittens worden opgevoed in een liefdevolle omgeving en enkel ingezet voor verantwoorde fok. Een Lambkin is de perfecte keuze voor wie opzoek is naar een aanhankelijke, sociale en unieke kat. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie.