Nebelung cattery

Nebelung Cattery: Exceptional Sires And Dams For Your Feline Friends

Welkom bij onze Nebelung Cattery! Wij zijn trots op onze uitstekende selectie van Nebelung-katten die verfijnd zijn in zowel schoonheid als karakter. Als u op zoek bent naar een nieuw lid van de familie, bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze geschiedenis
Als gepassioneerde kattenliefhebbers wilden wij onze liefde voor de Nebelung delen door het fokken van katten van hoge kwaliteit. In 2010 hebben we onze Nebelung Cattery opgericht met als doel dat we vanuit ons hart fokken en de beste kittens afleveren bij nieuwe baasjes.

Onze sires en dams
Onze Nebelung-katten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van rasstandaarden, gezondheid en temperament. Alle katten hebben schone stambomen om hun zuiverheid te garanderen. Elke nieuwe toevoeging aan onze cattery is getest op erfelijke ziekten en gezondheidsproblemen om ervoor te zorgen dat alleen de gezondste dieren in ons programma worden opgenomen.

Onze kittens
We hechten er veel waarde aan dat we onze kittens de beste start in hun leven geven. Daarom blijven onze kittens bij ons tot ze bij hun nieuwe baasjes terecht kunnen. We zorgen ervoor dat de kittens alle benodigde vaccinaties en ontwormingskuren hebben gekregen, en we laten ze alleen bij hun nieuwe baasjes achter nadat ze door de dierenarts zijn goedgekeurd.

Onze missie
Onze missie is om gezonde, gelukkige en mooie katten te fokken die uw leven verrijken. Wij als cattery willen dat onze kittens in een liefdevolle omgeving terecht komen, wat een positieve invloed heeft op hun toekomst.

Lees ook:   FortiFlora Probiotica voor katten: Overzicht, Dosering en Bijwerkingen

FAQs
1. What is a Nebelung cat?
Een Nebelung kat is een raszuivere kat die bekend staat om zijn langharige blauwe vacht en heldere groene ogen.

2. How much does a Nebelung kitten cost?
Onze Nebelung kittens kosten €1200.

3. Can I see the parents of the kitten that I’m interested in?
Ja, u kunt de ouders ontmoeten van de kittens die wij te koop hebben.

4. Are your kittens litter trained?
Ja, onze kittens zijn zindelijk en opgevoed in een kattenbak.

5. Does your cattery offer shipping for kittens?
Ja, wij kunnen verzending regelen, maar er zijn extra kosten verbonden aan het leveren van de kittens.

In conclusie
Onze Nebelung cattery staat voor gezondheid, rasstandaard, karakter en het bieden van het beste leven voor onze kittens. Investeer in de toekomst van uw gezin door een Nebelung kitten uit onze cattery te kiezen en u zult er geen spijt van krijgen. Dank u voor uw interesse in onze Nebelung Cattery.