Neva Masquerade cattery

Neva Masquerade Cattery: The Best Place for Your Furry Friend

Welkom bij Neva Masquerade Cattery, waar we streven naar het bieden van hoogwaardige zorg en toewijding aan uw kat. Onze cattery is gespecialiseerd in de Neva Masquerade, een kattenras dat bekend staat om zijn prachtige blauwe ogen en zachte, dikke vacht. Als u op zoek bent naar een veilige en gezellige omgeving voor uw huisdier, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze ruime kattenkamers bieden de perfecte plek voor uw huisdier om te rusten en te spelen. We hebben enkele kamers beschikbaar voor individuele katten en ook kamers voor meerdere katten van hetzelfde huishouden. Hierdoor kunnen de katten zich veilig en op hun gemak voelen. Onze kamers zijn voorzien van verschillende voorzieningen zoals klimbomen, speelgoed en krabpalen.

Wij zorgen ervoor dat onze katten altijd de beste gezondheidszorg krijgen. Onze dierenarts komt regelmatig langs voor preventieve check-ups en om ervoor te zorgen dat alle vaccinaties up-to-date zijn. Ook bieden we onze katten regelmatig controles op vlooien en teken.

Onze Neva Masquerade-katten zijn over het algemeen erg sociaal en spelen graag met andere katten en mensen. We bieden dan ook dagelijkse speeltijd en interactie met onze bezoekers. Op deze manier kunnen onze katten hun energie kwijt en blijven ze gelukkig en gezond.

We bieden ook een breed scala aan voedselkeuzes voor onze katten. Van speciale diƫten tot hoogwaardige kattenvoermerken, we hebben voor elk wat wils. Verder hebben we ook kattenbakken die dagelijks worden schoongemaakt en bijgevuld.

FAQ’s

1. Wat is een Neva Masquerade-kat?
Een Neva Masquerade is een kattenras dat bekend staat om zijn prachtige blauwe ogen en zachte, dikke vacht.

Lees ook:   Recensie van Encore Kattenvoer

2. Is jullie cattery geaccrediteerd?
Ja, onze cattery is geaccrediteerd door verschillende dierenwelzijnsorganisaties.

3. Moet ik mijn eigen voedsel en speelgoed meenemen voor mijn kat?
Nee, we bieden een breed scala aan voedsel en speelgoed. Echter, als uw kat specifiek voedsel nodig heeft, dan kunt u dit altijd meenemen.

4. Is het veilig om mijn kat bij jullie achter te laten?
Ja, wij zorgen ervoor dat onze kamers veilig zijn en dat uw kat altijd goed wordt verzorgd.

5. Hoe vaak worden de kattenkamers schoongemaakt?
Onze kattenkamers worden dagelijks schoongemaakt en bijgevuld.

Conclusie

Bij Neva Masquerade Cattery staat de zorg voor uw kat centraal. Onze kamers bieden de perfecte plek voor uw huisdier om te rusten en te spelen, en we zorgen ervoor dat uw kat altijd de beste gezondheidszorg krijgt. Verder bieden we dagelijkse interactie met onze bezoekers en een breed scala aan voedselkeuzes. Kies voor Neva Masquerade Cattery voor een veilige en gezellige omgeving voor uw huisdier.