Ocicat Classic cattery

Ocicat Classic Cattery: Een Kijkje Achter de Schermen

Welkom bij Ocicat Classic Cattery! Onze cattery is de thuisbasis van enkele van de mooiste en meest lieve Ocicats ter wereld. Als je op zoek bent naar een nieuw huisdier, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze cattery is gelegen in Nederland en onze Ocicats zijn hier geboren en getogen. We hebben een trouwe klantenkring die onze kittens selecteert vanwege hun premium raszuiverheid, uitstekende gezondheid en lieve temperamenten.

Ontdek meer over onze cattery en onze Ocicats die leven en ademen in onze fokkerij hieronder.

Wat is een Ocicat?

Laten we beginnen met de basics: wat is een Ocicat? Een Ocicat is een geavanceerde hybride van de Amerikaanse korthaar, de Siamese en de Abessijn felis-catus. Het resultaat is een uniek kattenras dat te herkennen is aan zijn klassieke gespikkeld uiterlijk en lieve en sociale persoonlijkheid.

Ocicats staan vooral bekend om hun ontsnapping van wilde katten, maar snel genoeg werd ontdekt hoe lief en aanhankelijk deze katten wel niet zijn. De katten zijn intelligent, speels en goed aangepast aan een gezin.

Onze Cattery

Bij Ocicat Classic Cattery bestaat onze kernmissie eruit om raszuivere en premium kwaliteitskittens voort te brengen. Onze fokkers stellen de gezondheid en het welzijn van onze katten voorop. Onze kittens worden opgevoed in ons huis en groeien op met veel liefde en genegenheid van ons en onze familie.

Onze cattery is de thuisbasis van verschillende generaties Ocicats. We hebben showdieren, evenals huisdieren en kittens die nog moeten groeien. Onze cattery is gevuld met katten van verschillende leeftijden en kleuren. We doen er alles aan om onze kittens gezond en gelukkig te houden en hun eigen unieke persoonlijkheid te laten ontdekken.

Lees ook:   Domestic Shorthair cattery

Onze Fokkers

Onze fokkers zijn gecertificeerde professionals die expert zijn in het fokken van Ocicats. Al onze fokkers zijn streng geselecteerd en hebben jarenlange ervaring in het fokken van Ocicats. Door onze streng geselecteerde, getrainde en gepassioneerde fokkers kunnen we garanderen dat de Ocicat die je bij ons koopt van premiumkwaliteit is en raszuiver.

Fokken van Ocicats

Het fokken van Ocicats vereist kennis, vaardigheden en veel geduld. Om een Ocicat kitten te krijgen, moeten verschillende procedures volgen van dekken tot bevallen. Vdanjaar voeren we deze taken zelf uit. We zijn zorgvuldig bij elke stap om een gezonde en liefdevolle kitten te krijgen.

Het kiezen van de ouders is iets wat we zorgvuldig doen. De ouders moeten complementair zijn in kleur en persoonlijkheid van de dieren. We bieden onze klanten de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende patronen en kleuren. We hebben ook katten die goed bij kinderen passen, mede-eigenaren zijn, zich goed kunnen aanpassen aan huisdieren en nog veel meer.

Om ervoor te zorgen dat onze katten blijven fokken, zorgen we ervoor dat ze altijd gezond zijn. We worden regelmatig gecontroleerd op aangeboren afwijkingen en ziekten. We doen er alles aan om onze katten op een gezonde en liefdevolle manier op te voeden.

Kittens

Onze Ocicat kittens zijn schattig en liefdevol en zeer gezond. We hebben meestal meerdere nesten per jaar van verschillende generaties van onze Ocicats. We zorgen voor hun gezondheid en welzijn ongeacht hun leeftijd of status. Onze kittens zijn gechipt en tevens inge├źnt.

Ontdek het levensritme van onze kittens in onze cattery. Onze kittens leven in onze fokkerij en worden aangemoedigd om te spelen, te knuffelen en te groeien zoals elke andere kat. We moedigen bezoekers aan om onze cattery en kittens te komen zien en leren over de verzorging van de Ocicat.

Lees ook:   Schurft bij katten: oorzaken, symptomen en behandeling

Uitgaande van Goede Verzorging

Als onze kittens worden geplaatst bij hun nieuwe familie, geven we graag tips en advies over de juiste verzorging van hun Ocicat. Onze instructies omvatten zaken zoals de juiste voeding, oefeningen en verzorging. We leren onze klanten ook om de juiste zoekwoorden te gebruiken om hun kittens gezond te houden. We willen dat alle katten die onze cattery verlaten gezonde, liefdevolle en gelukkige huisdieren zijn.

Veelgestelde vragen

Q: Hoe vaak worden uw katten gecontroleerd door een dierenarts?

A: We zorgen er altijd voor dat al onze katten op gezette tijden worden gecontroleerd door een dierenarts.

Q: Verkoopt u persoonlijk kittens in heel Nederland?

A: Ja, we verkopen persoonlijk kittens in heel Nederland.

Q: Zijn er speciale voedingsvereisten voor Ocicats?

A: Ja, er zijn specifieke voedingsvereisten voor Ocicats. We geven hierover instructies aan al onze klanten die een kitten kopen.

Q: Ik heb al huisdieren. Zullen ze opschieten met mijn nieuwe Ocicat?

A: Ja, Ocicats zijn bekend als gezellige dieren. Ze gaan over het algemeen goed om met andere huisdieren.

Q: Hoeveel kost een Ocicat kitten uit uw cattery?

A: De kosten van een Ocicat verschilt. Voor verdere informatie hierover vragen we geïnteresseerden om contact met ons op te nemen.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een gezonde, liefdevolle en mooie Ocicat, zoek dan niet verder dan Ocicat Classic Cattery. We hebben jarenlange ervaring in het fokken van premiumkwaliteit Ocicats en we zijn er trots op dat we enkele van de beste katten ter wereld bieden. We zorgen ervoor dat al onze katten gezond en sterk zijn, groeien in onze eigen fokkerij en dierenarts goedgekeurd zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek wat we hier bij Ocicat Classic Cattery te bieden hebben.