PeeWee EcoDome Kattenbak XXL- Zwart – incl schep 66.5 x 48.5 x 46.5

PeeWee EcoDome Kattenbak XXL- Zwart – incl schep 66.5 x 48.5 x 46.5

Productbeschrijving

De PeeWee EcoDome Kattenbak XXL is de ideale kattenbak voor grote kattenrassen. Deze kattenbak is ontworpen met het oog op zowel het comfort van de kat als het gemak van de eigenaar. De kattenbak is uitgerust met een extra grote dome, waardoor er voldoende ruimte is voor zelfs de grootste katten. De zwarte kleur van de kattenbak zorgt voor een stijlvolle uitstraling die in vrijwel elk interieur past.

Productspecificaties

Algemene kenmerken

  • Merk: PeeWee
  • Kleur: Zwart
  • Inclusief schep: Ja

Afmetingen

  • Hoogte: 66.5 cm
  • Breedte: 48.5 cm
  • Diepte: 46.5 cm

Gebruiksgemak

De PeeWee EcoDome Kattenbak XXL is gemakkelijk in gebruik. De kattenbak heeft een ruime ingang en een handig luikje aan de bovenkant, waardoor het schoonmaken eenvoudig en snel gaat. Daarnaast wordt de kattenbak geleverd inclusief een schep, waarmee je de kattenbak eenvoudig kunt reinigen.

Fysieke kenmerken

De kattenbak is gemaakt van duurzaam kunststof materiaal. Dit zorgt ervoor dat de kattenbak stevig is en lang meegaat. Daarnaast is de kattenbak voorzien van een speciale coating die het vastplakken van kattenbakvulling aan de onderkant voorkomt. Hierdoor blijft de kattenbak altijd schoon en hygi├źnisch.

Overige kenmerken

Naast de eerder genoemde kenmerken, heeft de PeeWee EcoDome Kattenbak XXL nog enkele andere handige functies. Zo is de kattenbak voorzien van een geïntegreerd koolfilter, dat onaangename geurtjes neutraliseert. Ook heeft de kattenbak een handige opbergruimte voor de schep, zodat deze altijd binnen handbereik is.

Reviews

“De PeeWee EcoDome Kattenbak XXL is echt geweldig. Mijn Maine Coon heeft voldoende ruimte en de kattenbak is gemakkelijk schoon te maken.”

Lees ook:   karakterverandering na sterilisatie kater

“Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van deze kattenbak. Het is echt een goede investering voor mijn grote kat.”

Conclusie

Als je op zoek bent naar een ruime en gebruiksvriendelijke kattenbak voor je grote kat, dan is de PeeWee EcoDome Kattenbak XXL de perfecte keuze. Met zijn extra grote dome en handige functies biedt deze kattenbak het ultieme comfort voor zowel je kat als jou als eigenaar. Daarnaast is de kattenbak duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Investeer in de beste kattenbak voor jouw grote kat!

Veelgestelde vragen

Wat is de maximale draaggewicht van deze kattenbak?

De PeeWee EcoDome Kattenbak XXL kan een gewicht tot 20 kg dragen.

Kan ik een andere kleur kiezen?

Nee, de PeeWee EcoDome Kattenbak XXL is alleen beschikbaar in de kleur zwart.

Is de schep ook los verkrijgbaar?

Ja, de schep is ook los verkrijgbaar voor het geval je een nieuwe nodig hebt.

Kan ik de kattenbak gemakkelijk verplaatsen?

Ja, de PeeWee EcoDome Kattenbak XXL is lichtgewicht en voorzien van handvatten, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen.

Heeft deze kattenbak een garantie?

Ja, de PeeWee EcoDome Kattenbak XXL wordt geleverd met een garantie van 1 jaar.