Siberische Kat cattery

Bent u op zoek naar de perfecte Siberische kat om uw huishouden te versterken? Zoek niet verder dan Siberische kat cattery! Onze cattery biedt een breed scala aan Siberische katten die klaar zijn om deel uit te maken van uw gezin. Gevestigd in Nederland, zijn wij een betrouwbare en gerenommeerde fokkerij van Siberische katten die sinds 2010 actief is. Onze katten worden zorgvuldig gefokt en getraind om de beste kwaliteit te bieden. Hieronder vindt u meer informatie over onze cattery.

Hoe we de beste Siberische katten fokken

Onze fokkerij fokt Siberische katten rechtstreeks uit Rusland om de beste kwaliteit te garanderen. We zorgen ervoor dat onze katten vrij zijn van genetische ziekten en dat ze blijven voldoen aan de hoogste standaard van raszuiverheid. We werken nauw samen met een team van dierenartsen en voedingsexperts om ervoor te zorgen dat onze katten de beste zorg krijgen die ze verdienen.

Onze katten zijn getraind voor het gezin

Bij Siberische kat cattery zorgen we ervoor dat onze katten gemakkelijk in uw huis passen. Onze katten zijn getraind op interactie met kinderen en andere huisdieren, en zijn klaar om te integreren in uw gezin. We bieden ook aanvullende training en advies aan zodat u de beste kennis heeft om uw nieuwe huisdier te verzorgen.

Een breed aanbod aan katten

We bieden een breed scala aan Siberische katten, variërend in kleur, grootte en persoonlijkheid. We hebben verschillende maten voor de katten en we zorgen ervoor dat we alle kleuren aanbieden die beschikbaar zijn. We bieden ook specifieke persoonlijkheden om ervoor te zorgen dat u de perfecte kat kiest voor uw huishouden.

Lees ook:   Birmaan verharen

Prijzen en garanties

Onze prijzen variëren afhankelijk van de grootte, leeftijd en kleur van de kat. We zijn toegewijd aan onze klanten en bieden een gezondheidsgarantie voor elke verkochte Siberische kat. We bieden ook duidelijke richtlijnen voor verzorging en voeding van katten, die bij de aankoop van uw kat worden geleverd.

Contact en locaties

Onze cattery heeft locaties in Nederland en België. We hebben ook online platforms om onze katten te bekijken en te kopen. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice voor vragen of voor het maken van een afspraak om onze katten te bezoeken en te adopteren.

Conclusie

Bij Siberische kat cattery vinden we gezonde en getrainde Siberische katten belangrijk. Onze geschiedenis bewijst de kwaliteit die we aan klanten leveren, en we blijven ons inzetten voor het leveren van de beste ervaring voor onze klanten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verder informatie over onze katten.

FAQs

1. Hoe oud zijn de Siberische katten bij adoptie?

De katjes worden bij ons getraind vanaf hun geboorte en zijn beschikbaar voor adoptie na 12 weken.

2. Hoe trainen jullie de kittens?

We trainen onze katten op interactie met mensen en andere huisdieren vanaf jonge leeftijd. We zorgen er ook voor dat onze katten getraind zijn op basiscommando’s zoals zitten, liggen en pootjes geven.

3. Zijn de Siberische katten aanpasbaar aan kleine appartementen?

Ja! Siberische katten zijn zeer adaptief aan verschillende woonomgevingen, waaronder kleine appartementen.

4. Wat voor soorten Siberische katten bieden jullie aan?

Wij bieden verschillende maten Siberische katten aan. Onze focus ligt ook op het bieden van verschillende kleuren en persoonlijkheden die passen bij elk type huishouden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Lees ook:   German Longhair kattenbrokken

5. Welke garantietermijn wordt geboden voor een gekochte Siberische kat?

Wij bieden een gezondheidsgarantie wanneer u een Siberische kat bij ons koopt. We zorgen ervoor dat de kat vrij is van genetische ziekten en bieden u de juiste richtlijnen voor verzorging en voeding.