Smalls: Echt voedsel voor katten: Interview met oprichter en CEO Matt Michaelson

Introductie:

Welkom bij dit exclusieve interview met Matt Michaelson, de oprichter en CEO van Smalls: Real Food For Cats. In dit artikel zullen we dieper ingaan op het concept achter Smalls, de filosofie van het bedrijf en de voordelen van hun unieke voeding voor katten.

De filosofie achter Smalls: Real Food For Cats

Smalls is ontstaan uit de overtuiging dat katten recht hebben op voeding van hoge kwaliteit die aansluit bij hun natuurlijke behoeften. Matt Michaelson, een gepassioneerde kattenliefhebber, merkte op dat de meeste commerciële kattenvoeding vol zit met vulstoffen, kunstmatige ingrediënten en conserveringsmiddelen. Dit leidde tot het idee om Smalls op te richten, een bedrijf dat zich richt op het leveren van echt voedsel voor katten.

Bij Smalls geloven ze dat katten het beste gedijen op een dieet dat rijk is aan vlees, laag in koolhydraten en vrij van kunstmatige toevoegingen. Daarom bieden ze verse, voedzame maaltijden aan die zijn samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten zoals echt vlees en groenten.

De voordelen van Smalls voor katten

Wat maakt Smalls anders dan andere kattenvoeding? Het antwoord ligt in de kwaliteit van de ingrediënten en het productieproces. Smalls maakt gebruik van hoogwaardige, menselijke kwaliteit ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd voor hun voedingswaarde en smaak.

Door te kiezen voor Smalls als voeding voor je kat, profiteert je huisdier van diverse voordelen. Ten eerste helpt het voedsel van Smalls bij het bevorderen van een gezonde spijsvertering. Het hoge vleesgehalte en de afwezigheid van onnodige vulstoffen zorgen ervoor dat de voeding gemakkelijk verteerbaar is voor katten.

Lees ook:   12 Dingen die je niet wist over de Minskin kat

Bovendien draagt het dieet van Smalls bij aan een gezond gewicht en een actieve levensstijl voor katten. Omdat de maaltijden van Smalls laag zijn in koolhydraten, helpt het voorkomen van overgewicht en obesitas bij katten, wat op zijn beurt kan leiden tot een langer en gezonder leven.

Daarnaast heeft Smalls ook aandacht voor de individuele behoeften van katten. Het assortiment van Smalls omvat verschillende smaken en texturen, zodat je de voeding kunt aanpassen aan de voorkeuren en behoeften van je kat. Dit zorgt ervoor dat je kat altijd geniet van smakelijke en voedzame maaltijden.

Interview met Matt Michaelson, oprichter en CEO van Smalls

Om meer inzicht te krijgen in de visie en missie van Smalls, hebben we een exclusief interview gehouden met Matt Michaelson.

Interviewer: Wat was de inspiratie achter het oprichten van Smalls?

Matt Michaelson: Mijn eigen katten waren de grootste inspiratiebron. Ik merkte dat de voeding die ik hen gaf niet voldeed aan hun behoeften en dat er behoefte was aan betere opties op de markt. Ik wilde een voedingsoplossing creëren die niet alleen voedzaam was, maar ook smakelijk en geschikt voor katten van alle leeftijden en rassen.

Interviewer: Wat maakt Smalls uniek in vergelijking met andere kattenvoeding?

Matt Michaelson: Smalls onderscheidt zich op verschillende manieren. Ten eerste zijn onze ingrediënten van de hoogste kwaliteit en speciaal geselecteerd voor hun voedingswaarde. We vermijden kunstmatige toevoegingen en vulstoffen, waardoor we een voeding kunnen bieden die echt voedsel is voor katten. Daarnaast bieden we een breed scala aan smaken en texturen, zodat eigenaren de voeding kunnen aanpassen aan de individuele behoeften en voorkeuren van hun kat.

Lees ook:   Don Sphynx kruising

Interviewer: Wat zijn enkele tips voor katteneigenaren die overwegen om over te stappen op Smalls?

Matt Michaelson: Het belangrijkste is om de overstap geleidelijk te maken. Katten hebben soms tijd nodig om te wennen aan nieuw voedsel, dus meng Smalls met hun huidige voeding en verhoog geleidelijk de hoeveelheid Smalls. Ook is het belangrijk om de voeding van je kat te observeren en eventuele veranderingen in hun gezondheid en welzijn in de gaten te houden.

Conclusie

Smalls: Real Food For Cats is een revolutionair concept dat katteneigenaren de mogelijkheid biedt om hun huisdieren te voorzien van voeding van hoge kwaliteit die aansluit bij hun natuurlijke behoeften. Met hoogwaardige ingrediënten en een focus op individuele behoeften, is Smalls een uitstekende keuze voor kattenliefhebbers die alleen het beste willen voor hun harige vriendjes.

Meest gestelde vragen

1. Is Smalls geschikt voor alle katten?

Ja, Smalls is geschikt voor katten van alle leeftijden en rassen. Het assortiment van Smalls omvat verschillende smaken en texturen, zodat je de voeding kunt aanpassen aan de voorkeuren en behoeften van je kat.

2. Hoe kan ik de overstap maken naar Smalls?

Het is het beste om de overstap naar Smalls geleidelijk te maken. Meng Smalls met de huidige voeding van je kat en verhoog geleidelijk de hoeveelheid Smalls. Houd ook de gezondheid en het welzijn van je kat in de gaten tijdens de overstapperiode.

3. Waar kan ik Smalls kopen?

Smalls is online verkrijgbaar via hun officiële website. Je kunt eenvoudig een bestelling plaatsen en de voeding wordt bij jou thuis bezorgd.

Lees ook:   Hoe groot wordt een Balinees

4. Is Smalls duurder dan andere kattenvoeding?

Hoewel Smalls een premium kattenvoeding is, is het prijsniveau vergelijkbaar met andere hoogwaardige merken op de markt. De prijs weerspiegelt de kwaliteit van de ingrediënten en het productieproces.

5. Kan ik Smalls ook aan mijn hond geven?

Nee, Smalls is specifiek ontwikkeld voor katten en hun unieke voedingsbehoeften. Voor honden zijn er andere merken en producten beschikbaar die beter aansluiten bij hun behoeften.

Met deze informatie ben je nu goed op de hoogte van Smalls: Real Food For Cats en wat het te bieden heeft voor jouw geliefde kat. Waar wacht je nog op? Geef je kat de voeding die ze verdienen!