Thai Lilac cattery
Thaise Lilac Cattery

Thaise Lilac Cattery

Welkom bij onze Thaise Lilac Cattery. Wij zijn een familiebedrijf dat zich richt op de fokkerij van Thaise Lilac katten. Ons doel is om hoogwaardige, gezonde en sociale Lilac kittens te creƫren die geschikt zijn voor elk huishouden. Wij zullen u alles vertellen over onze Lilac katten en onze fokkerij.

Onze Lilac katten

Bij onze Cattery hebben we verschillende Lilac katten, van volwassen katten tot kittens. Onze Lilac katten zijn gefokt om de beste eigenschappen te vertonen. Zo hebben ze allemaal een prachtige vacht en een vriendelijk karakter. Wij hechten veel waarde aan het welzijn en goede gezondheid van onze katten. Daarom worden ze regelmatig gecontroleerd door een dierenarts.

Lilac kittens

Wilt u graag een Lilac kitten kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze kittens zijn geboren en getogen in ons huis. Daarom zijn ze al gewend aan mensen en huiselijke geluiden. Voordat onze kittens verkocht worden, hebben ze al hun benodigde vaccinaties en controles gehad. U krijgt dus een gezond en liefdevol kitten.

Onze fokkerij

Onze fokkerij is gevestigd in een landelijk gebied met veel ruimte voor onze katten om te spelen en te groeien. Onze katten worden regelmatig getest op ziektes en afwijkingen, zodat we zeker weten dat we gezonde kittens krijgen. Daarnaast zorgen we voor optimale voeding en verzorging van onze katten, zodat ze gezond en gelukkig zijn.

Hoe we fokken

Wij selecteren onze katten op basis van hun gezondheid, karakter en uiterlijk. We willen alleen de beste eigenschappen doorgeven aan onze kittens. Onze katten worden op een verantwoorde manier gekoppeld om gezonde en sociale kittens te krijgen. Wij zijn aangesloten bij verschillende kattenorganisaties en houden ons aan de richtlijnen van deze organisaties.

Lees ook:   Waarom plassen en poepen katten in schoenen?

Vaak gestelde vragen over Thaise Lilac Cattery

Hoeveel kost een Lilac kitten?

De kosten voor een Lilac kitten verschillen per kitten. Neem contact met ons op voor meer informatie over de prijzen van onze kittens.

Zijn jullie kittens gezond?

Ja, al onze kittens zijn gezond en worden regelmatig gecontroleerd door een dierenarts. Zo zijn we er zeker van dat ze gezond zijn wanneer ze naar hun nieuwe huis gaan.

Brengen jullie kittens naar het buitenland?

Ja, wij kunnen onze kittens naar het buitenland brengen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Zijn jullie aangesloten bij een kattenorganisatie?

Ja, wij zijn aangesloten bij verschillende kattenorganisaties. Zo zorgen we ervoor dat we ons houden aan de richtlijnen voor fokkerijen.

Kan ik bij jullie langskomen om kittens te bekijken?

Natuurlijk! U bent van harte welkom bij onze Cattery om onze Lilac katten en kittens te bekijken.

Conclusie

De Thaise Lilac Cattery is een familiebedrijf dat zich richt op de fokkerij van Thaise Lilac katten. Wij willen gezonde, sociale en mooie Lilac kittens fokken die geschikt zijn voor elk huishouden. Onze katten worden regelmatig gecontroleerd door een dierenarts en krijgen optimale verzorging en voeding. Als u interesse heeft in onze katten, neem dan gerust contact met ons op.