Tiffany

Als je aan Tiffany denkt, dan denk je waarschijnlijk direct aan de prachtige sieraden die het merk produceert. Het merk heeft een geschiedenis van meer dan 180 jaar en heeft wereldwijde bekendheid verworven met zijn kenmerkende blauwe verpakkingen en de iconische Tiffany & Co. diamanten ring. Maar het merk heeft zoveel meer te bieden dan alleen maar sieraden. In dit artikel bespreken we meer over het merk Tiffany, zijn geschiedenis, productassortiment, diensten en alles wat je moet weten om een ​​geïnformeerde keuze te maken voordat je een aankoop doet.

Geschiedenis van Tiffany

Tiffany is opgericht in 1837 door Charles Lewis Tiffany en zijn vriend John B. Young. Het bedrijf opende zijn eerste winkel in New York City en werd al snel bekend om zijn zilverenwaren. In 1853 brak het bedrijf door met de Tiffany® Setting, die de diamant optilt boven de band, waardoor hij meer licht kan weerkaatsen en een ongeëvenaarde schittering geeft. In de loop der jaren heeft het bedrijf vele awards en erkenningen ontvangen, waaronder de eer om de befaamde “Tiffany Yellow Diamond” te kopen van de mijnbouwmaatschappij De Beers in 1878.

Productassortiment

Tiffany biedt een breed scala aan producten, waaronder sieraden, horloges, accessoires, home decor en trouwringen. Het merk heeft verschillende collecties die variëren van razend populair tot seizoensgebonden. Enkele van de iconische collecties van Tiffany zijn de Tiffany T-lijn, Tiffany HardWear, Atlas, Elsa Peretti en de Paloma Picasso collectie.

Tiffany sieraden

Tiffany staat bekend om zijn prachtig ontworpen sieraden. Het merk biedt een breed scala aan sieraden, waaronder armbanden, oorbellen, kettingen, ringen en trouwringen. Het merk gebruikt de hoogste kwaliteit diamanten en edelstenen om hun sieraden te vervaardigen. Tiffany gaat tot het uiterste om ervoor te zorgen dat hun diamanten ethisch en duurzaam worden gewonnen, wat een belangrijk detail is voor veel klanten.

Lees ook:   Korat verharen

Tiffany horloges

Tiffany biedt ook een collectie horloges aan die bekend staan ​​om hun hoge kwaliteit en het iconische ontwerp. Tiffany horloges zijn verkrijgbaar in verschillende collecties en stijlen, waaronder de Cocktail, Tiffany CT60® en Tiffany Metro collectie. De horloges zijn vaak voorzien van diamanten, waardoor ze perfect zijn voor speciale gelegenheden.

Diensten

Tiffany biedt diverse diensten aan om hun klanten te ondersteunen. Zo heeft het merk bijvoorbeeld een afdeling voor reparatie en restauratie om hun klanten te helpen wanneer hun sieraden beschadigd zijn. Klanten kunnen hun sieraden ook personaliseren door ze te laten graveren met hun naam, initialen of een speciale datum. Het merk biedt ook consultants aan die klanten kunnen helpen met het uitzoeken van het perfecte cadeau of het vinden van de juiste verlovingsring.

Tiffany & Co. Foundation

Een andere dienst die Tiffany aanbiedt, is de Tiffany & Co. Foundation. Deze stichting heeft als missie de bescherming van het milieu en het bevorderen van duurzaamheid. Tiffany & Co. Foundation werkt zowel lokaal als wereldwijd aan verschillende initiatieven en projecten die gericht zijn op het behoud van de natuur.

FAQs

Wat is de geschiedenis van het merk Tiffany?

Tiffany is opgericht in 1837 door Charles Lewis Tiffany en zijn vriend John B. Young.

Welk productassortiment biedt Tiffany aan?

Tiffany biedt een breed scala aan producten, waaronder sieraden, horloges, accessoires, home decor en trouwringen.

Wat is de meest iconische collectie van Tiffany?

Enkele van de iconische collecties van Tiffany zijn de Tiffany T-lijn, Tiffany HardWear, Atlas, Elsa Peretti en de Paloma Picasso collectie.

Lees ook:   Fokken katten binnen de familie?

Hoe kan ik mijn Tiffany-sieraden personaliseren?

Klanten kunnen hun sieraden personaliseren door ze te laten graveren met hun naam, initialen of een speciale datum.

Wat doet de Tiffany & Co. Foundation?

De Tiffany & Co. Foundation heeft als missie de bescherming van het milieu en het bevorderen van duurzaamheid.

Conclusie

Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige sieraden of horloges, dan is Tiffany de perfecte keuze. Het merk heeft een lange geschiedenis van vakmanschap en integriteit en biedt een breed scala aan producten en diensten aan zijn klanten. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid of om een ​​willekeurig dag, een Tiffany-item is altijd een goede keuze.