Kanaani Cat cattery

Kanaani Cat Cattery: Een thuis voor uw huisdier

Welkom bij Kanaani Cat cattery, waar we ons inzetten om uw huisdier de allerbeste zorg en hoogwaardige accommodatie te bieden. We hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van katten en begrijpen wat belangrijk is voor hun welzijn en geluk.

Onze faciliteit is ontworpen om een ​​comfortabele en veilige omgeving te creëren waar uw kat zich thuis voelt. We hebben ruime binnen- en buitenverblijven, speelruimtes en hoogwaardige accommodatie om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Onze cattery biedt een reeks diensten aan om aan de behoeften van uw kat te voldoen. Wij bieden accommodatie voor korte en lange termijn, fokdiensten en een constante toezicht door ons opgeleide personeel om ervoor te zorgen dat uw kat zich op zijn gemak voelt en de zorg krijgt die hij nodig heeft.

Bij Kanaani Cat cattery bieden we ook grooming en verzorgingsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw kat gezond en schoon blijft. Ons team van professionele verzorgers is getraind om uw kat te verzorgen, te borstelen en te wassen om ervoor te zorgen dat hun vacht er op zijn best uitziet.

Wij begrijpen dat elke kat uniek is en speciale behoeften heeft. Daarom bieden wij een persoonlijke benadering van het verzorgen van uw huisdier. We nemen de tijd om uw kat te leren kennen, hun behoeften te begrijpen en ze te behandelen als een uniek individu.

Bij Kanaani Cat cattery zijn we zeer verantwoordelijk en nemen we de gezondheid van uw kat serieus. We werken hard om een ​​gezonde en schone omgeving te bieden om de verspreiding van ziekten te voorkomen. We raden onze klanten ook aan om hun katten te laten vaccineren voordat ze bij ons verblijven.

Lees ook:   Japanse Bobtail cattery

FAQs

1. Wat zijn de accommodatieopties bij Kanaani Cat cattery?
We bieden verschillende soorten accommodatie aan, waaronder eenpersoonskamers, tweepersoonskamers en familiekamers die geschikt zijn voor maximaal vier katten.

2. Is toezicht voorzien tijdens het verblijf van mijn kat in Kanaani Cat cattery?
Ja, ons getrainde personeel zorgt voor constant toezicht op uw kat om ervoor te zorgen dat ze zich op hun gemak voelen en de zorg krijgen die ze nodig hebben.

3. Wat zijn de verzorgingsdiensten die Kanaani Cat cattery aanbiedt?
We bieden grooming en verzorgingsdiensten aan, waaronder het borstelen, knippen van nagels en het wassen van uw kat.

4. Hoe kan ik reserveren bij Kanaani Cat cattery?
Reserveren kan telefonisch of via e-mail. We raden u aan om ruim van tevoren te reserveren, vooral tijdens drukke periodes.

5. Wat zijn de tarieven voor accommodatie bij Kanaani Cat cattery?
Onze tarieven zijn afhankelijk van het type accommodatie en de duur van het verblijf. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Conclusie

Bij Kanaani Cat cattery nemen we de zorg voor uw kat serieus en bieden we hoogwaardige accommodatie en verzorging. Wij begrijpen de unieke behoeften van katten en zijn toegewijd aan het geven van de beste zorg en aandacht. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat we voor uw huisdier kunnen betekenen.