Lambkin kattenbrokken

Lambkin kattenbrokken – De beste voeding voor jouw kat

Als liefhebbende katteneigenaar wil je niets anders dan het allerbeste voor jouw geliefde huisdier. Het vinden van de juiste voeding voor je kat is daarom van groot belang. Lambkin kattenbrokken zijn een uitstekende keuze voor katteneigenaren die hun huisdier willen voorzien van hoogwaardige en voedzame voeding. In dit artikel leer je alles wat je moet weten over Lambkin kattenbrokken, van de ingrediënten tot de voedingswaarde en alles daartussenin.

Wat zijn Lambkin kattenbrokken?

Lambkin kattenbrokken zijn hoogwaardige kattenbrokken die zijn ontworpen om te voorzien in de voedingsbehoeften van katten van alle leeftijden en rassen. Deze voeding bevat hoogwaardige ingrediënten die zijn geselecteerd om de gezondheid en vitaliteit van je kat te ondersteunen. De Lambkin kattenbrokken bevatten geen kunstmatige toevoegingen, conserveermiddelen of kleurstoffen, waardoor je weet dat je kat alleen de beste ingrediënten binnenkrijgt.

De voordelen van Lambkin kattenbrokken

Lambkin kattenbrokken bieden tal van voordelen voor katten, waaronder:

1. Hoogwaardige ingrediënten: Lambkin kattenbrokken worden gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die zijn geselecteerd om de gezondheid van je kat te ondersteunen. Zo zijn de brokken rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen.

2. Geen kunstmatige toevoegingen: Lambkin kattenbrokken bevatten geen kunstmatige toevoegingen, waardoor je zeker weet dat je kat geen schadelijke chemicaliën binnenkrijgt.

3. Ondersteunt de spijsvertering: Lambkin kattenbrokken bevatten prebiotica en vezelrijke ingrediënten die de spijsvertering van je kat ondersteunen.

4. Glanzende vacht: De aanwezige oliën in Lambkin kattenbrokken helpen de vacht van je kat glanzend en gezond te houden.

5. Gezonde tanden: Dankzij de krokante textuur van de brokken helpt Lambkin kattenbrokken bij het verwijderen van tandplak en tandsteen, wat tandziekten kan voorkomen.

Lees ook:   Ocicat Classic kater

De ingrediënten van Lambkin kattenbrokken

Lambkin kattenbrokken zijn samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die zijn geselecteerd om te voorzien in de voedingsbehoeften van katten. De belangrijkste ingrediënten zijn:

1. Lam: Dit is het belangrijkste ingrediënt van Lambkin kattenbrokken. Het is een rijke bron van eiwitten en essentiële aminozuren en is zeer smakelijk voor katten.

2. Rijst: Rijst is een bron van koolhydraten en draagt bij aan de energiebehoeften van je kat.

3. Erwtenvezels: Erwtenvezels zijn vezelrijke ingrediënten die de spijsvertering van je kat ondersteunen.

4. Zalmolie: Zalmolie biedt een rijke bron van omega-3 vetzuren, die de gezondheid van huid en vacht bevorderen en ontstekingsremmende eigenschappen hebben.

5. Gedroogde bietenpulp: Dit is een vezelrijk ingrediënt dat de spijsvertering van je kat ondersteunt.

Voedingswaarde van Lambkin kattenbrokken

Lambkin kattenbrokken zijn ontworpen om de voedingsbehoeften van katten te ondersteunen en bevatten een uitgebalanceerde mix van eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen en mineralen. Hieronder vindt je de voedingswaarde van Lambkin kattenbrokken per 100 gram:

– Eiwit: 32 gram
– Vetten: 16 gram
– Koolhydraten: 34 gram
– Ruwe celstof: 2,5 gram
– As: 8 gram
– Calcium: 1,5 gram
– Fosfor: 1 gram
– Vitamine A: 18.000 IE
– Vitamine D3: 1.800 IE
– Vitamine E: 100 mg

FAQs over Lambkin kattenbrokken

1. Kan ik Lambkin kattenbrokken geven aan mijn kitten?
Ja, Lambkin kattenbrokken zijn geschikt voor katten van alle leeftijden, dus ook voor kittens.

2. Kan ik Lambkin kattenbrokken geven aan mijn oudere kat?
Ja, Lambkin kattenbrokken zijn geschikt voor katten van alle leeftijden, dus ook voor oudere katten.

Lees ook:   German Rex Langhaar hypoallergeen

3. Bevatten Lambkin kattenbrokken gluten?
Nee, Lambkin kattenbrokken bevatten geen gluten.

4. Zijn Lambkin kattenbrokken geschikt voor mijn kat met een gevoelige maag?
Lambkin kattenbrokken bevatten geen kunstmatige toevoegingen en zijn samengesteld uit hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten. Dit maakt ze zeer geschikt voor katten met een gevoelige maag.

5. Hoeveel Lambkin kattenbrokken moet ik geven aan mijn kat?
De hoeveelheid Lambkin kattenbrokken die je kat nodig heeft, hangt af van het gewicht en de leeftijd van de kat. Volg daarom altijd de aanbevelingen op de verpakking.

Conclusie

Lambkin kattenbrokken zijn een uitstekende keuze voor katteneigenaren die hun huisdier hoogwaardige en voedzame voeding willen bieden. Deze voeding biedt tal van voordelen voor katten, waaronder hoogwaardige ingrediënten, een ondersteuning van de spijsvertering en gezonde tanden. De Lambkin kattenbrokken zijn samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, waaronder lam, rijst, erwtenvezels, zalmolie en gedroogde bietenpulp. Dankzij de uitgebalanceerde voedingswaarde kun je er zeker van zijn dat je kat alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft.