Kattenfoto’s: De 30 meest vertederende foto’s van katten

Katten zijn gewoon magische wezens! Ze hebben hun eigen geest, doen meestal wat ze willen. Geen wonder dat er al zoveel grappige en schattige foto van katten Ontstaan. We hebben de 30 schattigste kattenfoto’s op het internet voor u – kijken naar het zal uw hart openen!

Er staan veel kattenfoto's op het net. Hier zijn de 30 mooiste voor u

Deel 1: Foto’s van schattige kittens

#1 “Gloednieuw in deze wereld”

Laten we klein beginnen! Zo klein zijn pasgeboren kittens. Ze zijn onhandig en pluizig ze zijn volledig afhankelijk van hun moeder.

#2 “Hey you, spelen we?” Kattenfoto’s van kittens maken je gewoon blij!

Kleine kittens zijn zo speels! Ze houden vooral van vechten met hun broers en zussen. Natuurlijk is dit prachtig om naar te kijken – het is jammer dat de bolletjes wol zo snel opgroeien…

Kleine babypoes ligt in bed en droomt
#3 “Zo klein – en toch al een echt persoon”

Kattenfoto’s van babykatten behoren tot de mooiste die het internet ons kan bieden. De bolletjes bont weten moeiteloos ons hart te verwarmen. Dus ook deze kleine rakker, die er comfortabel van droomt groot te zijn.

#4 “Nu is het tijd om te knuffelen!”

In de eerste paar weken, wanneer de ogen niet echt open willen, zoeken kleine kittens de nabijheid van hun broers en zussen en hun moeder. Dan kunnen schattige kattenfoto’s zoals deze worden gemaakt.

#5 “Kom met me mee, je brood!” – Kattenmoeders zijn streng, maar ook liefdevol.

Kittens worden vaak gedragen door hun moeder. Maar hoe ruw het er ook uitziet, ze bedoelen het alleen goed met hun kroost.

#6 “De melkbar is open!”

Zachtjes spinnend en dicht bij elkaar geknuffeld drinken de kittens op deze kattenfoto bij hun moeder thuis. Wist je dat kleine kittens de zogenaamde “milk kick” doen? Ze masseren de buik van de moeder met hun poten om de melkstroom te stimuleren.

#7 “Geef 5, maatje!”

Opgroeien met een huisdier als kind is een waardevolle en mooie ervaring. Deze jonge kat leert al vroeg dat hij bij kinderen soms een dikke vacht nodig heeft. Zo beginnen echte vriendschappen!

#8 “Dit is liefde voor broers en zussen!”

Een Japanse studie heeft aangetoond: het verhoogt je concentratievermogen en prestaties als je naar kattenfoto’s kijkt! Vind je niet? Hier vindt u het onderzoek:

Gedrag en vernauwt aandachtsfocus

#9 “Beestachtige beste vrienden”

Als kat en hond elkaar in de kindertijd leren kennen, wennen ze heel goed aan elkaar. Dus ze zullen elkaar op zijn minst op volwassen leeftijd tolereren – misschien worden ze zelfs goede vrienden!

Deel 2: Grappige kattenfoto’s van het merk “Typische kat!”

#10 “Wat, dat past heerlijk!”

Er zijn veel foto’s van katten die in het kleinste doosje op internet knijpen. Dat komt omdat katten gewoon helemaal op kartonnen dozen zitten! Waarom het principe “hoe kleiner hoe beter” van toepassing is, kunt u ontdekken in ons artikel over katten en dozen.

#11 “Je zult me nooit vinden!”

In ieder geval zou je kunnen denken dat katten de zuiverste grotdieren zijn – ze houden er immers van om zich te verstoppen. Op deze foto dient een papieren zak als schuilplaats voor de brutale kut. Maar pas op voor plastic zakken, hier dreigt te stikken! Meer over gevaren voor binnenkatten

Onze winnaar van de kattenvoertest

Cat Food Test Winnaar Cat Stuff

Exclusieve 10% kortingsbon voor nieuwe klanten:

10Cat spullen

Code gekopieerd!

Nu inwisselen

#12 “Ja, daar!”

Heb je je kat ooit onder de kin gekruld? Zoals te zien is op deze kattenfoto, zijn onze tijgers er gewoon dol op als ze op dit moment worden geaaid. Gesloten ogen en zwaar spinnen zijn hier duidelijke tekenen van!

#13 “Ik voel me meteen thuis!”

Kan uw kat in de meest onmogelijke posities slapen? Als je fluwelen poot liggend op haar rug slaapt zoals op deze foto, voelt ze zich veilig en geborgen. Pas dan ontspant het volledig en toont het zijn gevoelige “onderlichaam”.

# 14 “Laten we eens kijken wat er gebeurt als ik dit ding hier beneden krijg …”

Sommige katten komen met hele domme ideeën. Wanneer verveling omslaat in nieuwsgierigheid, kunnen ze gaan experimenteren. Het neergooien van voorwerpen wordt al snel een hobby. Hopelijk raakt het niet meteen de telefoon, zoals op deze kattenfoto!

#15 “Ik ben een gevaarlijk roofdier!”

Katten hebben een sterk jachtinstinct. Dit zorgt er ook voor dat ze erg speels zijn. Vooral jonge katten spelen graag met kattenvishengels of ballen om hun jachtvaardigheden te trainen.

#16 “Een cadeau voor jou!”

Dat katten echt roofdieren zijn, laten ze ons van tijd tot tijd zien. Dan brengen ze ons een muis als “cadeau”. Dit moet positief worden gezien: ze willen ons van “voedsel” voorzien, omdat wij mensen duidelijk nogal slecht zijn in de jacht …

#17 “Katten-tv”

Katten houden ervan om urenlang uit het raam te kijken. Dit geldt natuurlijk vooral voor binnenkatten, die helaas het appartement niet kunnen verlaten. Je moet de kat dus op zijn minst de plek bij het raam geven, er is immers altijd veel te kijken op “kattentelevisie”!

#18 “Een vleugje vrijheid”

Het balkon is de favoriete plek van elke kat, vooral in de lente, zomer en herfst. Het uitzicht, de frisse lucht met de interessante geuren, de zon… Maar de veiligheid moet worden gewaarborgd, vooral met een balkonnet. Hier zijn meer tips om van je balkon een ware oase voor je kat te maken

#19 “Ik hou van je om te eten!”

Dit gedrag is vooral “typische kater”. Want het zijn vooral de jongens die graag aan ons mensen knabbelen. Gelukkig doen deze zogenaamde liefdesbeten van de kat niet echt pijn, het is een overslaande actie.

#20 “Water. Waarom water?”

Dat katten niet graag nat worden is hopelijk algemeen bekend. Als het regent, zoeken ze snel een droge plek op. Gelukkig hoeven katten niet te worden gewassen of gedoucht, ze zorgen helemaal zelf voor hun persoonlijke hygiëne.

#21 “Hé jij, wanneer word je Fresschen?”

Katten kunnen voor altijd naar hun mensen staren. Trouwens, de look is bijzonder intens, omdat katten zelden hoeven te knipperen.

Onze winnaar van de kattenvoertest

Cat Food Test Winnaar Cat Stuff

Exclusieve 10% kortingsbon voor nieuwe klanten:

10Cat spullen

Code gekopieerd!

Nu inwisselen

#22 “Schleck! Slobber!”

Katten hebben een eigenaardige gewoonte om glazen ruiten te likken. Je hebt toch wel eens door het raam gezien hoe je kutje het koude glas likt?

#23 “Ik ruim je op!”

Maar niet alleen glazen ruiten worden afgelikt, ook de favoriete persoon zal vaak de ruwe tong van zijn kat voelen. Je kat “reinigt” je van tijd tot tijd? Dit is een teken van genegenheid – je kunt je verheugen!

Deel 3: Kattenfoto’s – De Mooiste Kattenrassen

#23 Brits Korthaar (BKH)

Brits korthaar zijn de “teddyberen” onder katten: de dikke vacht, de ronde kop – en de kalme, zachte instelling. Geen wonder dat BKH zo populair is in Duitsland!

#24 Bengaalse kat

Het kleine luipaard voor de woonkamer: Bengaalse katten zien er bijzonder wild uit vanwege hun vachtpatroon. En dat zijn ze ook: ze worden als bijzonder actief beschouwd, hebben een bijzonder sterk jachtinstinct.

#25 Noorse Boskat

De Noorse boskat wordt beschouwd als de perfecte familiekat: zeer aanhankelijk en mensgericht, en ook veel geduld, bijvoorbeeld met kinderen hebben de zachte reuzen. Ze wegen tussen de 7 en 10 kilo en bereiken een lichaamslengte van 120 cm!

#26 Ragdoll Kat

De “hond in kattenvorm”: Ragdolls (duits: lappenpoppen) volgen hun mensen graag bij elke bocht. Ragdolls zijn ook erg groot, tot 120cm lichaamslengte, met ongeveer 6,5 tot 9 kilo lichaamsgewicht.

# 27 Maine Coon

Maine Coons zijn de grootste huiskatten ter wereld. Trouwens, de naam van deze langharige katten met de typische bal op de oren is samengesteld uit de Amerikaanse staat “Maine” en het Engelse woord voor wasbeer, “Racoon”.

#28 Blauw russisch

Deze mooie, aristocratisch ogende raskatten zijn aanhankelijk en kunnen zich goed bezighouden. Typisch voor de Blauwe Rus is de blauwgrijze vacht en de felgroene ogen.

#29 Siamese kat

Niet voor beginners: de kleine Siamese kat is mooi, vooral vanwege zijn felblauwe ogen. Maar ze wordt ook beschouwd als eigenwijs en uiterst intelligent. Bovendien zijn ze gevoelig voor luid, frequent miauwen.

#30 Turkse bestelwagen

De Turkse Van ontleent zijn naam aan Lake Van. In deze afgelegen regio heeft het kattenras zich in de loop van 2000 jaar op een heel speciale manier ontwikkeld: het Turkse busje houdt van het water en zwemt graag – in tegenstelling tot alle andere kattenrassen. Daarnaast hebben ze vaak twee verschillende oogkleuren.

Lees ook:   a sunny day kattenbak met lade - bedje en krabplank - inclusief schepje - design kattenbak - wit - dichte kattenbak - kattenbak gesloten

Bron van afbeeldingen:

 • Uitgelichte foto (boven): Anton Watman / Shutterstock.com
 • #1 FamVeld / Shutterstock.com
 • #2 PHOTOCREO Michal Bednarek / Shutterstock.com
 • #3 FamVeld / Shutterstock.com
 • #4 ANURAK PONGPATIMET / Shutterstock.com
 • #5 MVolodymyr / Shutterstock.com
 • #6 Rashid Valitov / Shutterstock.com
 • #7 Alena Ozerova / Shutterstock.com
 • #8 Nieuw Afrika / Shutterstock.com
 • #9 Gelukkige aap / Shutterstock.com
 • Nr. 10 liudmila_selyaninova / Shutterstock.com
 • #11 Etui / Shutterstock.com
 • #12 PHOTOCREO Michal Bednarek / Shutterstock.com
 • #13 Tuzemka / Shutterstock.com
 • #14 Daria Kulkova / Shutterstock.com
 • # 15 Seattle Cat Foto / Shutterstock.cOm
 • #16 Andrey Stratilatov / Shutterstock.com
 • Nr. 17 Stephen Jingel / Shutterstock.com
 • #18 Dora Zett / Shutterstock.com
 • Nr. 19 Diana Taliun / Shutterstock.com
 • #20 DreamBig / Shutterstock.com
 • #21 Ruslan Grumble / Shutterstock.com
 • #22 Nils Jacobi / Shutterstock.com
 • #23 Valentina Broshkova / Shutterstock.com
 • #24 Seregraff / Shutterstock.com
 • Nr. 25 Esin Deniz / Shutterstock.com
 • Nr. 26 Fazymazy / Shutterstock.com
 • #27 AlexussK / Shutterstock.com
 • #28 Bildagentur Zoonar GmbH / Shutterstock.com
 • #29 vivver / Shutterstock.com
 • Nr. 30 Barrie Barrington / Shutterstock.com